p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 68
|
 |
« -: Май 31, 2010, 07:00:46 » |
|
Искам да изкажа мойте искрени похвали за новия форум,който изглежда според мен много добре.А ако направите и сайта в съшото оформление направо ще се хвана за гъза и ще се рацепя до врата от кеф.  аз намерих един йава скрипт готов за употреба и мисля че доста добре ще се върже с сайта като цяло.Ако искате пишете на лс да ви го пратя на пощата.
|
|
|
|
|
Активен
|
Мечтая да съм това, което бях, когато мечтаех да съм това, което съм.
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
admin
Administrator
Newbie

Рейтинг: +4/-0
Публикации: 77
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 01, 2010, 03:53:18 » |
|
Мерси. А иначе кое не ти харесва в оформлението на сайта?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #2 -: Юни 01, 2010, 05:07:21 » |
|
На мен ми харесва сайта но просто малко ми е странно все още,че като натисна "снимки" ми се показват снимки от втора страница.А като цъкна страница "1" ми се показва Началната страница.Кадето клиповете и снимките са на една страница.докато при клиповете на "страница 1" не се показват последните клипове.Предполагам че е това за сега ако забележа още нещо което не ми допада ще ви съобщя.Иначе като цяло сайта е направен с замисъл и много труд.Предполагам и това много ме радва.
|
|
|
|
|
Активен
|
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
admin
Administrator
Newbie

|
 |
« Отговор #3 -: Юни 01, 2010, 05:20:12 » |
|
В началото са само новите неща, затова са смесени. При стария вариант беше малко по-добра навигацията, но не се знае и тоя вариант колко ще го ползвам.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #4 -: Юни 01, 2010, 06:04:02 » |
|
Сигорно ще го промениш,защото не съм видял сайт който да не се променя поне малко.А впрочем браво за секцията в сайта за последни постове в форума.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
admin
Administrator
Newbie

|
 |
« Отговор #5 -: Юни 01, 2010, 06:04:56 » |
|
Ами смятам форума да се поразвие, ако въобще е възможно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Отговор #6 -: Юни 01, 2010, 06:19:07 » |
|
споко ще се развие.Днес като гледам имаше 34 човека в форума.Даже бяхме и много регистриралите се.Цели 3 и един скрит  .Почва да се развива и сигорно скоро ще се пръска по шевовете.трябва по често да пускаме теми в форума.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rAD3v
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: Септември 23, 2010, 09:21:05 » |
|
Всичко зависи от нас регистрираните потребители и разбира се една хубава реклама не е лошо да се пусне, в момента най-добре се рекламира нещо чрез фейс боок-а така, че там му е майката да се рекламира ;]
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|