Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 ... 15 16 [17]
Изпечатай
Автор Тема: Техники за аналния секс  (Прочетена 91290 пъти)
trapera
Newbie
*

Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95

« Отговор #240 -: Декември 16, 2009, 06:37:55 »

Завърти очи Нещо за до ибаване на около ?! Шокиран Хайде по-смело де ! Стига сте скромничили !!! Намигване
Активен

Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
fatalnaboginq
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« Отговор #241 -: Август 29, 2010, 04:49:34 »

Да се разпиша и аз новопристигнала в този така интересен форум и още по-интересна тема.
Аналния секс е хубаво нещо ако и двамата го желаят и ако се спазват няколко прости правила, които са изброени напред в темата.
При аналния секс НЕ трабва да има никаква болка. Ако боли значи нещо не е както трябва!!!
Ако единия не иска не трябва да се прави насила.
Задължително с лубрикант. Вазелина не е подходящ.
Би трябвало да се практикува задължително с презерватив, защото риска от инфекции е много голям. Но аз си признавам, че това правило не го спазвам  Завърти очи
Активен
marco
Newbie
*

Публикации: 2

« Отговор #242 -: Октомври 11, 2010, 10:23:07 »

Здравейте, аз нямам голям опит в аналния секс, но бих искал да попитам специалистите по въпроса от женски пол следнота: С приятелката ми сме го правили няколко пъти по взаимно желание с лубрикант. Тя ми каза, че и доставя страхотно удоволствие. Дори е изпитала нещо като оргазъм отзад, който е много по различен от вагииналния. въпроса ми е някой имал ли е подобен случай и въобще възможно лие жената да изпитва анален оргазъм?
Активен
igor
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #243 -: Март 22, 2011, 06:03:07 »

Здравейте, аз нямам голям опит в аналния секс, но бих искал да попитам специалистите по въпроса от женски пол следнота: С приятелката ми сме го правили няколко пъти по взаимно желание с лубрикант. Тя ми каза, че и доставя страхотно удоволствие. Дори е изпитала нещо като оргазъм отзад, който е много по различен от вагииналния. въпроса ми е някой имал ли е подобен случай и въобще възможно лие жената да изпитва анален оргазъм?
Приятелката ти е права. Аналният оргазъм при жена ми е толкова силен, че след него тя не може да помръдне. Тя не може да си представи сексуалния ни живот без този вид секс.

* IMG_0018 (1).JPG (114.45 KB, 1600x1200 - видяно 1048 пъти.)
« Последна редакция: Март 22, 2011, 06:05:07 от igor » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17]
Изпечатай

Отиди на: