mark_
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #225 -: Февруари 27, 2008, 03:24:38 » |
|
Много ти Благодаря Dexter :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kika_vn
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #226 -: Февруари 27, 2008, 01:04:39 » |
|
Единственното което може да накара според мен една жена да поиска ....да прави....да повтори....да се кефи и т.н. зависи от мъжът и как ще я предразположи в дадения момент: а то не е толкова трудно,пускаш отпускаша музика,започваш една луда секс игра с мацката ...разбираш какво и харесва и в даден момент предлагаш дали Го иска,поиска ли го дори да пробва само,тя ще издържи на началната болка,успееш ли да я отпуснеш веднъж само че не прекалявай бъди нежен до край (колкото е възможно) и 100% пак ще си поиска,иначе лубриканти пръстчета това е в реда на нещата просто психическата нагласа е най голямата техника според мен  това исках да кажа !
|
|
|
|
|
Активен
|
Слабото място на Дяволът съм Аз 
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #227 -: Май 27, 2008, 05:39:38 » |
|
Единственното което може да накара според мен една жена да поиска ....да прави....да повтори....да се кефи и т.н. зависи от мъжът и как ще я предразположи в дадения момент: а то не е толкова трудно,пускаш отпускаша музика,започваш една луда секс игра с мацката ...разбираш какво и харесва и в даден момент предлагаш дали Го иска,поиска ли го дори да пробва само,тя ще издържи на началната болка,успееш ли да я отпуснеш веднъж само че не прекалявай бъди нежен до край (колкото е възможно) и 100% пак ще си поиска,иначе лубриканти пръстчета това е в реда на нещата просто психическата нагласа е най голямата техника според мен  това исках да кажа ! Да Кика, много си права. Точно така бих искал да го направя и аз. :oops:  Ако двамата са достатъчно информирани, внимателни и откровени един с друг, ще се получи и удоволствието би било взаимно, предполагам... :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Mayvena
Newbie
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #228 -: Юли 23, 2008, 11:13:35 » |
|
Аз пък искам да споделя един свой проблем по темата. Приятелката ми (с която сме заедно почти 5 години) напоследък все по-рядко се съгласява да правим анален секс. Интересното е, че в началото на връзката ни тя го обожаваше и е имало периоди от по няколко месеца, през които сме правили повече анален отколкото вагинален секс. Постепенно все по-рядко започна да иска, като последния път, когато го правихме отзад беше преди около половин година. Същевременно не ми дава никакво обяснение за причина - неколкократно съм повдигал въпроса, докато сме си говорили за секс, но тя всеки път извърта темата на разговора в друга посока или просто ме отрязва грубо с "Не искам и това е!". Същевременно за мен аналния секс е нещо като фетиш - нищо не ме възбужда толкова много, така че това си е проблем. Най-много обаче ме дразни това, че не знам защо стана така. Има ли някой друг с подобно преживяване?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leibstandartexx
Newbie
Публикации: 29
|
 |
« Отговор #229 -: Юли 24, 2008, 06:39:58 » |
|
Ми да ти кажа и при нас има нещо такова и аз нямам никакво обяснение, за съжаление...
|
|
|
|
|
Активен
|
мързи ме да пиша, ама айде... "чрез плодов сок, към полов скок:)"
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #230 -: Юни 09, 2009, 07:22:45 » |
|
пичове спрете задавате въпроси и си отговаряте сами естествено ако и вас ви блъскат в задният двор постояно ще поискате отпуска да почине местенцето. това е отговора, а особено ако сте го провили без необходимите смазочни вещества. Аз пък искам да споделя един свой проблем по темата. Приятелката ми (с която сме заедно почти 5 години) напоследък все по-рядко се съгласява да правим анален секс.
има и още едно нещо представи си приятелката ти е решила да прекрачите на следващото ниво от връзката ви и да се здобиете с дете и само по този начин може да те накара да и напълниш резервоара. Аз съм го решил проблема по следният начин кагато не е м цикъл го правим кадето поиска и както поиска но дойде ли тозе неприятен за някои мъже момент настъпва момента на задното дворче. защото в предното има тампонче.
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Bach
Newbie
Публикации: 30
|
 |
« Отговор #231 -: Август 09, 2009, 06:47:28 » |
|
Чудни работи чета! Да си призная не мога да се ориентирам! Имам впечатлението, че повечето от участниците във форума за аналния секс, не са го правили, а само се вживяват във вероятноста да го правят. Преди всичко, за да се прави този секс трябва предварителна подготовка, която не показват във филмите. Задължително партньорката преди секса си прави клизма за да прочисти аналното черво. В противен случай члена на мъжа се украсява в жълт цвят. Трябва да добавя, че въпреки клизмата, накрая на секса члена на мъжа доста понамирисва и трябва задължително добре да се измие, особенно ако кавалера трябва да пътува с обществен транспорт. Каквото и да се разправя в началото на акта дамата има известни неприятни болки, които ако ануса е добре смазан отшумяват. Неприятно усещане има и след акта, защото известно време ануса остава разтворен и по това време жената има непрекъснато усещане, че се "изпуска в гащите". Според мене има няколко конкретни довода в полза на аналния секс . Оправдано е анален секс да се прави:1. когато няма под ръка средства за възпрепятстване на забременяване.2. Когато вагината на партньорката е отпусната и мъжът не може в достатъчна степен да се възбуди и да свърши. Това важи особено за случаите, когато след трудно раждане жената получава разкъсване на стената на вагината и лошо е зашита. 3. Когато се използва похвата наречен "Триъгълник на Месалина". Против: Според мене при нормални сексуални отношения аналния секс унижава жената. Има толкова много други похвати, с които може да се разнообразява сексуалния живот!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 68
|
 |
« Отговор #232 -: Август 13, 2009, 01:21:44 » |
|
Оправдано е анален секс да се прави:1. когато няма под ръка средства за възпрепятстване на забременяване. Извинявай,но с този довод няма да се съглася.Защото бях че някаде в някво списание,че стените на дебелото черво и на вагината са порести.И ако мъжа се изпусне вътре в жената(в дебелото черво) сперматозоидите по-лесно достгат до яйчниците на жената.Защото там ги няма тези секрети(вещества),които предпазват яйчниците от оплождане. Ако греша някаде моля да ме извините и да ме поправите. p3run
|
|
|
|
|
Активен
|
Мечтая да съм това, което бях, когато мечтаех да съм това, което съм.
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
Bach
Newbie
|
 |
« Отговор #233 -: Август 13, 2009, 06:42:31 » |
|
Нищо поресто няма нито в стените на червата, нито в стената на влагалището и матката. Ако структурата беше пореста , разните микроби ксоито се съдържат в червата спокойно ще се разхождат и в матката и във вагината а и вътре по цялото тяло. Нарушаването на цялоста на стената на червата води до изключително трудно лечими инфекциозни перитонити. А сперматозоидите са много по-едри от микробите! И за това още по-трудно биха проникнали. Виж ако сперма изтече от ануса и по някакъв начин влезе във вагината, то тогава има макар и малка вероятност жената да забременее. Казвам - малка вероятност, защото много бързо сперматозоидите се обездвижват. За да оплодят ефективно най-често трябва да се излеят непосредствено под шийката на матката.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bach
Newbie
|
 |
« Отговор #234 -: Август 13, 2009, 06:52:07 » |
|
Искам още да добавя, че оплождането не става в яйчниците. Ако в резултат на някои прекарани заболявания това стане, тогава се развива извънматочна бременност, която е отнесла в миналото не една жена "на онзи свят". При такова оплождане трябва веднага плодът да се отстрани оперативно преди да е предизвикал масивни кръвоизливи. Нормалното оплождане става така: когато една яйцеклетка узрее на повърхноста на яйчника, един орган под формата на тръба (нарича се фалопиева тръба) засмуква яйцеклетката. Тръбата е свързана с матката. Яйцеклетката пътува по посока на матката. Когато я достигне, се "заравя " в лигавицата и чака 1-2 седмици. Ако по това време се излее сперма под шийката на матката, през нейния отвор сперматозоидите тръгват нагоре и навлизат в матката. Този сперматозоид , който пръв достигне до очакващото го яйце, го опложда и т.н. Ако обаче не настъпи оплождане, лигавицата на матката заедно с неоплоденото яйце се излющват (това е женския мензис). След това бързо се разраства нова маточна лигавица, готова да поеме ново яйце от фалопиевата тръба.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 68
|
 |
« Отговор #235 -: Август 13, 2009, 07:15:05 » |
|
Благодатря че ми изнесе такава лекция,защото имаше неща които не знаех. И ме прости за незнанието ми.Просто бях чел някаде такова нещо преди доста време и съм го забравил.благодаря за рабирането.
|
|
|
|
|
Активен
|
Мечтая да съм това, което бях, когато мечтаех да съм това, което съм.
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #236 -: Септември 29, 2009, 06:09:08 » |
|
Казвам здравейте на всички участници, с които не съм се виждала повече от половина година, а може и повече! Виждам, че сте започнали поредната дискусия защо жените НЕ правят анален секс редовно. Е, аз ще отговоря с кратък и ясен отговор- защото не е полезно! И то съвсем научно доказано, че НЕ трябва да се прави повече от 1-2 месечно, а ако може и по- рядко. Това дали стига?
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
trapera
Newbie
Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95
|
 |
« Отговор #237 -: Септември 30, 2009, 04:02:57 » |
|
 А тез , които го правят всеки ден ? Те да не би да са болни нещо ?! Защото познавам такива , и са си много наред да ви кажа ! Никакво вредно влияние не са получили , а и не се оплакват !
|
|
|
|
|
Активен
|
Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #238 -: Септември 30, 2009, 08:10:39 » |
|
Абе да ти кажа, едва ли ще видиш хора, които да ти се оплакват, че ги боли гъза от много ебане 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
alfarom
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #239 -: Октомври 04, 2009, 12:29:31 » |
|
Здравейте, макар че отдавна посещавам този сайт - едва днес се регнах в форума  Темата е интересна и ще споделя както моя опит така и нещо което много ме учудва. Фен съм на аналния секс и като си направя една ретроспекция от около 20 - тина жени с които съм бил, вкл жена ми - почти половината че и повече са искали да вляза изодзадзе  Даже имам чуството че не го правят от удоволствие, а за да не ги помисля за ретроградни ама то лошо няма човек да си ги смята за модерни де от това човек само печели. Прави ми обаче нещо като впечатление - има жени в които моя каубой влиза почти без натиск или смазочни материали и обратното такива в които дори и с лубриканти влизането е по трудно от сталинградската битка. Пак по този повод имам и други наблюдения има жени от които каубоя излиза винаги чист и такива от които предварително си знам че ще попадне на разкалян терен. И в двата случая съм сигурен че жените не са и чували за предварителна клизма  Та това е за сега от мен. Бъдете здраве и правете секс. Поне два тека .. и три полека 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|