Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2] 3 4 ... 17
Изпечатай
Автор Тема: Техники за аналния секс  (Прочетена 89394 пъти)
Nina
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 131

« Отговор #15 -: Май 31, 2006, 04:55:54 »

До lil_kitty.

"Възрастта ти е единственото зад което можеш да се скриеш мила....и тялото ти."

Напротив, възрастта ми е най-малкото зад което мога да се скрия или да имам като аргумент в моя подкрепа. Имам доста повече неща с които да застана като аргументи. Въпроса е Вие lil_kitty с какво можете да ме превъзхождате. Просто неискам да съм в конкуренция с Вас, просто защото невиждам Вие какво ще извадите във ваша подкрепа. Е може би единственото че сте модератор тук. Ами това не е много силен аргумент, освен че може да ме заплашите да ми поставите акаунта on Hold. Това определено ще покаже че няма с какво друго да ме превъзхождате.

нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
lil_kitty
Newbie
*

Публикации: 99

« Отговор #16 -: Май 31, 2006, 04:58:57 »

Цитат на: "Nina"
До lil_kitty.

"Възрастта ти е единственото зад което можеш да се скриеш мила....и тялото ти."

Напротив, възрастта ми е най-малкото зад което мога да се скрия или да имам като аргумент в моя подкрепа. Имам доста повече неща с които да застана като аргументи. Въпроса е Вие lil_kitty с какво можете да ме превъзхождате. Просто неискам да съм в конкуренция с Вас, просто защото невиждам Вие какво ще извадите във ваша подкрепа. Е може би единственото че сте модератор тук. Ами това не е много силен аргумент, освен че може да ме заплашите да ми поставите акаунта on Hold. Това определено ще покаже че няма с какво друго да ме превъзхождате.

нина

In Neverland there is no need to be someone... :mrgreen:
Активен

Много хора се питат що е то хипотермия, но малцина знаят истината...
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #17 -: Май 31, 2006, 04:59:29 »

[/quote]

Как точно би желала да ти помогна да си разшириш аналния пръстен?[/quote]

Сладуранка, ти май даже и не знаеш какво значи анален секс. И май възрастта ти е единственото, което те оневинява. И сега май е времето да кажа- Админ, прости им, те не знаят какво правят(Лил Кити и Келис)
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #18 -: Май 31, 2006, 05:01:31 »

Айде бързо всички по един диазепам за отпускане на анусите и обратно в леглата!  :roll:  :roll:  :roll:
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
lil_kitty
Newbie
*

« Отговор #19 -: Май 31, 2006, 05:02:10 »

Цитат на: "Mackata_Stan"

Как точно би желала да ти помогна да си разшириш аналния пръстен?[/quote]

Сладуранка, ти май даже и не знаеш какво значи анален секс. И май възрастта ти е единственото, което те оневинява. И сега май е времето да кажа- Админ, прости им, те не знаят какво правят(Лил Кити и Келис)[/quote]

....and the earth becomes my throne
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #20 -: Май 31, 2006, 05:03:45 »

Ok that is fine, you may want to talk  in English here. Ok lets go. As far as I see that will be a challenge for me to show you some stuff. Do you still want to speak English or that is all what you know? We may keep going forward in English but that is a Bulgarian forum, so I would like to speak our legal national language which is Bulgarian language.

Best Regards:
Nina
Активен

lil_kitty
Newbie
*

« Отговор #21 -: Май 31, 2006, 05:05:29 »

Цитат на: "Nina"
Ok that is fine, you may want to talk  in English here. Ok lets go. As far as I see that will be a challenge for me to show you some stuff. Do you still want to speak English or that is all what you know? We may keep going forward in English but that is a Bulgarian forum, so I would like to speak our legal national language which is Bulgarian language.

Best Regards:
Nina

я го знам бе! ти си от там...поуигуот  :mrgreen:
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #22 -: Май 31, 2006, 05:06:45 »

Явно няма какво да ми покажеш като някакво, макар и малко превъзходство, много жалко lil_kitty, много жалко.

нина
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #23 -: Май 31, 2006, 05:08:43 »

Монк, я кажи ти как го правиш, че темата се разводни много. Правил ли си анален и знаеш ли основните правила на този вид секс?
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #24 -: Май 31, 2006, 05:13:33 »

Лил Кити, не прекалявай за да не пострадаш. Първо правило- не спори с по- възрастен, за да не ти натрие носа. Обзалагам се, че ти даже и секс не знаеш как се прави камо ли да говориш кое е анус, кое е уста. Мисля, че е време някой да укроти непълнолетното девойче... Спирам да се занимавам с теб, че ми писна.

ПО-УМНИЯТ ОТСТЪПВА...
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #25 -: Май 31, 2006, 05:14:04 »

Да ли пък Вие lil_kitty
не сте атрофирала от врата нагоре, а за мен има кой да каже да ли си атрофирала , не се безпокой. Въпроса е че ти не си този човек. А и ако ще си отправяме критики и самозаключения коя уста трябва да се различава от какво, нека да не се отделяме от темата и да не превръщаме нещата в неориентирани анатомични гадания

нина
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #26 -: Май 31, 2006, 05:21:55 »

Опа, някой взе да проявява признаци на мисловна дейност. За съжаление тези наченки не са по темата следователно са нестойностни.

нина
Активен

monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #27 -: Май 31, 2006, 05:33:04 »

Мацка, чакай малко да помисля... Как не забелязах, че има 100 поста за 5 минути и половина, къде се наврях...

Та, правел съм го... различно. Хм. За правила чак не съм чувал. Веднъж на един щях д му г бб... в гъза, ама не стана. Иначе с мадамата под душа - яко гъзене... То какво друго, в сми, чак правила... Ако и двамата знаят какво искат - няма нужда да минат курС  :lol:  преди това.

кви си ги плюете гледам междувременно, което мене ме изкарва малко настрани...

ADMINA ще трябва да почисти  Плезещ се  Плезещ се  :x

какво друго...

а, да: Който може го може  Плезещ се  Плезещ се

хм, мадамата ми се е опитала да ме изкара звяр, дето съм искал да я факна отзад, пред един приятел (не си спомням да съм настоявал, сигурно само съм пуснал идеята), после се кефеше на МАХ. Сигурно е тежко за една мадама да се прежали за първия път, а...

/* да не ми се обаждат гейове!! */
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #28 -: Май 31, 2006, 05:40:13 »

Монк, първият път е най- труден, повярвай ми. Особено и в моят случай, аз си имах и причина да си се страхувам(мисля, че се наричаше пост-травматичен стрес). Та... говорех за това, че аналния секс трябва да е много по- внимателен, мястото трябва да е абсолютно чисто, за да не се натъкне мъжа на нещо " нежелано", партньорите все пак трябва и да се познават и да си вярват. Това според мен са си правилата. Благодаря, че отговори по темата. Имах нужда и от мъжко мнение Намигване
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #29 -: Май 31, 2006, 05:40:56 »

Добре че е monk да внесе малко хумор и забавление в нещата тук че взе много да заприлича на Българския парламент, всеки псува а никой не му пука че го "отпрали"
Евала monk!!!
нина
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 ... 17
Изпечатай

Отиди на: