Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай
Автор Тема: Колко често правите секс и в коя поза ВИ харесва най- много?  (Прочетена 19575 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« -: Май 19, 2006, 02:59:21 »

Интересно ми е да чуя коя е любимата поза на мъжете, както и позата, в която най- бързо достигат до оргазъм. Колко често имате време, желание и партньори за секс? Кога ви харесва най- много- като е планирано или като е неочаквано? Лично аз твърде рядко имам време за такива удоволствия, но като му дойде реда и на това "чудо" поне си се наслаждавам като хората Усмивчица Любимата ми поза е мисионерската, колкото и  смешно да звучи, в нея достигам до най- силен и разтърсващ оргазъм. Сега е вашият ред!!!
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
James
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 80

« Отговор #1 -: Май 20, 2006, 04:38:12 »

Интересна темичка...
  Любима поза? Ами на мъжете повечето пози са им любими  Смотан  стига да се прави секс!  :twisted:
  А колкото до мен- жената да е отгоре, да я държа за дупето и да направлявам движенията й- това за леглото в къщи (като не споменавам мисионерската- то се знае за нея  :lol: ). А ако е на необичайно място- най-удобно ми е на задна прашка докато жената е права.
  Доста често ми се прави секс, но не винаги има време или жена ми е в настроение за това, но когато се случи всички фактори да са на лице...  :roll:   :idea:   сещате се какво се случва...
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #2 -: Май 22, 2006, 05:20:51 »

James, я разкажи по- подробно какво се случва  :lol:  :lol: Искам да чуя малко мъжка реч Намигване
Активен

Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #3 -: Май 24, 2006, 10:49:41 »

Я да взема и аз да напиша нещо тук, виждам че и друга жена се е появила във форума.
Аз лично предпочитам непланирания секс с приятеля ми, правим колкото може по-често секс във всякакви пози. Аз лично предпочитам да съм в поза "Партер" когато аз съм на леглото или на нещо меко, а приятеля ми е зад мен хванал здраво с две ръце задника ми. В тази поза усещам всяка тръпка и всяка вена по члена му. Усещам всяко движение което той прави. Това е позата в която той навлиза най-дълбоко в мен и може и анален секс да правим. Страхотно ми действа особенно когато е целия в мен и си премести захвата от задника ми към гърдите масажирайки ги до степен когато зърната ми стават по-големи от боб. Страхотно е ! В тази поза той определено може да ме изцеди до последно няколко пъти. А иначе оби4ам аз лично да правя рано-сутрешен секс. Тогава той е настръхнал и е отпочинал и тогава се полу4ава страхотно. Оби4ам той да ме събужда целувайки ме отдолу и докато аз спя без пижама и бельо.
нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #4 -: Май 24, 2006, 01:19:00 »

Аз пък не съм пипал мацка от сума ти време... С последната (предпоследната, ако не броя един случай) изкарахме година и нещо нон-стоп заедно и се ебяхме постоянно, докато на мене не започна да ми омръзва и се разделихме рязко.

Планиран секс съм правил веднъж - и аз и тя бяхма девствени (сега като се замисля може да ме е метнала) и у тях се мъчихме сума ти време с четирите копчета точно отдолу на супер-секси-бодито, на тъмно, нищо не направихме. Тъпня се получи накрая, а и бодито изчезна - бяхме в стаята на техните. Бодито се намери след ден между матраците на двойното легло.

Любима поза - жената по корем с прибрани крака (като може да ги разтваря настрани), аз коленичил - колената отстрани на ханша й, подпирам се на пръсти с прибрани крака. Гърбът изправен и оная ми работа може да влиза бавно, бързо, дълбоко или плитко, както пожелая.

2 часа пиша... на другите въпроси - друг път.
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Май 24, 2006, 02:52:44 »

Монк, ти защо смяташ, че те е метнала за девствеността си? Трудно би станало, ако питаш мен.
Аз рядко правя непланиран секс, просто нямам такава възможност. Обичам да го правя сутрин, но не всеки път ми оставя време и  за това, често до секс стигаме само вечер или даже нощем.... Ако сме в настроение го правим и всеки ден, но най- често само 2-3 пъти седмично за съжаление.
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #6 -: Май 24, 2006, 05:30:27 »

monk,
Тази поза определено е интересна, но мисълта ми е как може да се оставиш толкова време на самозадоволяване. Я малко се стегни и излез да намериш някоя мацка навън. Пък и ако имаш късмет, може и две да са (приятелки). Така най-интересно става. Нали знаеш какво казват мъжете в България. кой си има балдъза, ебе два гъза. Същото е и за приятелките, ама гледай само да не те бият някъде.
нина
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #7 -: Май 25, 2006, 05:37:51 »

Секс не се прави, с който падне... трябват си чувства и желание. Все пак не е важна бройката, а усещането, а е доказано, че жените успяват да се отпуснат и да почувстват истинското удоволствие чак, когато са опознали добре партньора си.  Така, че моят съвет е- " Бавно, но трайно, а не бързо за веднъж..."
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #8 -: Май 26, 2006, 07:32:33 »

Цитат на: "Nina"
Я малко се стегни и излез да намериш някоя мацка навън. Пък и ако имаш късмет, може и две...

уф...
Нина, едва ли можеш да ми помогнеш... Не съм от хората, които ебват на всяка среща. Може да звучи малко надуто, но и жените, с които съм бил не са случайни - винаги всичко е ставало с "пръв поглед", пък може и да мине месец след това преди да си легнем.

Не прекалявам със самозадоволяването - случва се и по седмица да не си го пипам... Като се появи мадамата - ще я позная. Засега се лигавя с котката като издивея.
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #9 -: Май 26, 2006, 07:14:40 »

монк,
аз немога да ти помогна, но може да коментираме нещата тук. Запомни едно от мен, най-важното нещо е да може да се води диалог и да може да се обсъдят нещата такива каквито са а не да се премълчава и да си мислим че няма проблем или да си втълпяваме че няма проблем.

нина
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #10 -: Май 27, 2006, 05:59:57 »

Съгласен съм за диалога и т.н.
Цитат на: "Mackata_Stan"
Колко често имате време, желание и партньори за секс?

Мацка_Стан, въпроса ти обхваща всичко...  Плезещ се
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #11 -: Май 27, 2006, 12:51:31 »

Така е, Монк, мисля, че всяко едно от нещата трябва да е налице за да се получи наистина добър секс. Без желание няма удоволствие, без време става бързо и пак не става качествено, а без партньор... ми то не е секс Намигване  Плезещ се
Активен

Didko
Newbie
*

Публикации: 152

« Отговор #12 -: Юни 03, 2006, 02:40:58 »

Любима поза - Нина, казвал съм ти не веднъж, че страхотно описваш нещата!!!

Да, любимата ти поза попада и в моята класация:)

Страхотно е, когато ръцете ми се плъзгат от дупето на половинката ми по гърба й, и после по гърдите й, и после пак Намигване))
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #13 -: Юни 04, 2006, 05:37:37 »

Didko, a колко често имаш време и желание за секс, и най- важното- колко често те оставят да го правиш? Това е другият интересен въпрос за мен, колко често го правите примерно... седмично?
Активен

James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #14 -: Юни 04, 2006, 06:14:34 »

Колко пъти седмично? Труден въпрос, защото има прекалено много неща от които може да зависи. Ако е млад човек и безгрижен по няколко пъти на ден Усмивчица Ако е млад, но ходи на работа, има задължения в дома... до няколко пъти на седмица, а може и николко. Особенно в "червените" дни, когато жената е нервна и изобщо не й е до секс. Трудно може да се каже колко точно, но е добре да са достатъчно Усмивчица
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай

Отиди на: