Polita
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« -: Февруари 17, 2010, 11:30:55 » |
|
Здравейте, интересно ми е какво мислите за ходенето на нудистки плажове. Аз малко се срамувам да се съблека чисто гола, но ми ще да го направя това лято. Тези които ходят, как са преодоляли срамежливоста?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2010, 10:24:35 » |
|
ами да ти кажа чесно и аз съм си задавал този въпрос,но никога не съм питал някой нудист.според мен нудизма е като секса.първия път се престрашаваш да го направиш и след това почва да ти харесва и след време не можеш без него.Аз лично съм почнал да тренирам усилено за това лято,защото и аз смятам да ходя на нудиски плаж.а пък тренировките ми се изразяват в това да ходя гол из къщи и като се затопли смятам да ходя някаде кадето няма хорски очи покрай мен и там също да се разхождам гол.Смятам че това е една добра тренировка.Ти как мислиш?
|
|
|
|
|
Активен
|
Мечтая да съм това, което бях, когато мечтаех да съм това, което съм.
Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
|
|
|
natira
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2010, 09:32:53 » |
|
Здравейте, интересно ми е какво мислите за ходенето на нудистки плажове. Аз малко се срамувам да се съблека чисто гола, но ми ще да го направя това лято. Тези които ходят, как са преодоляли срамежливоста?
Миналата година го направих за пръв път. Честно казано не ми пукаше много - не бях единствения на плажа, който е гол, нали?  Всъщност... не е нищо особено.  Имам предвид това ти самият да си гол. Виж... воайорският момент си е супер забавен. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Satan
Newbie
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #3 -: Март 10, 2010, 08:54:29 » |
|
Супер яко е и е доста забавно. Освен това води до доста интересни запознанства. Но не останаха много плажовете за съжаление. Миналата година бях на Карадере и си прекарахме супер с приятелката ми. Надявам се да се засечем някъде, ще бъде забавна среща.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
furyoko
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #4 -: Август 02, 2011, 11:09:23 » |
|
Чудно е!!! Приятно, спокойно, отпуснато  , няма ластици и мокър бански!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aston99
Newbie
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #5 -: Август 04, 2011, 02:07:58 » |
|
Къде има такива плажове, някой може ли да каже?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ninja
Newbie
Рейтинг: +4/-0
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #6 -: Август 06, 2011, 09:02:41 » |
|
Разбира се Да и само Да. А такива плажове има зависи къде ти е удобно на теб 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
furyoko
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #7 -: Август 07, 2011, 12:17:33 » |
|
Уви!!! Където и да се съблечеш, най-много да ти завидят  :D!!! Разбира се, хубаво е да си преценяваш (до децкия лагер няма да е удачно  :D:D ).....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dvamata37
Newbie
Рейтинг: +3/-0
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #8 -: Август 20, 2011, 07:34:32 » |
|
Все още не сме го правили, това с нудизма.... Но май ще ходим на нуди тази година.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hamar5
Newbie
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #9 -: Август 21, 2011, 10:55:21 » |
|
И ние се притеснявахме,но от две години ходим постоянно на нуди плаж,голям кеф ееее, 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
scorpi2011
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #10 -: Август 30, 2011, 12:11:59 » |
|
Абсолютно ЗА  Много е освобождаващо, чувства се наистина свободен/на. Ние за първи път се съблякохме на Парадайз Бийч на о-в Тасос. Там нямаше разделение и имаше от напълно облечени, през монокинита до нанапълно съблечени. На никого не му пукаше и всички си прекарваха добре. Снимаш си на воля и пак никой не обръща снимание. За втори път го направихме миналата година на един плаж северно от Балчик ама не му помня името. Беше си направо обезлюдено, приятно и спокойно. Ще видим тази година дали ще стигнем пак до подобно хубаво плажче...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|