Аз лично не се харесвам гладко избръсната, да оставим и това, че ако си махна и храстчето над клитора изглеждам ужасно. Мисля, че има жени, на които голотата долу им отива и това са предимно слабите жени, по- пълничките и закръглените, каквато съм и аз самата, трябва да са с поне мъничко храстче, защото иначе останалите им части изглеждат огромни в сравнение с миниатюрните полови органи

Та, има и друго, мен също би ми харесало примерно да мога да отделя време и да се бръсна всеки ден, но за съжаление много рядко ми остава такова. Наистина не всяка жена има възможността да отдели максимум усилия да изглежда добре, предвид много обстоятелства като работа, деца, домашна работа и тн

Все пак няма да се откажем от секса заради липсата на време за подготовка, я
Освен това тъмнокосите жени имат и по- тъмен пубис именно заради пигмента си, при тях за един ден космите избиват и пак се виждат, докато при светлокосите е доста по- различно и космите се виждат много по- малко
А за връзката с нечистоплътието... мисля, че това е голяма заблуда, защото това, че не искаш да се бръснеш, не значи, че не искаш да се миеш :lol: