Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2
Изпечатай
Автор Тема: как да накарам приятелката ми дами напвави орален секс !  (Прочетена 7397 пъти)
Jmudel
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« -: Април 23, 2006, 06:20:58 »

Та значи тя го прави чат-пат ама след огромни молби и т.н и то не го прави продължително 5 мин най много и не иска повече !

Някой ако може да даде някой савет нека да пише !
Активен
Tribalism
Newbie
*

Публикации: 28

« Отговор #1 -: Май 03, 2006, 10:39:07 »

изчакай да навърши 16 годинки  :lol:
Активен
James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #2 -: Май 11, 2006, 11:44:33 »

Опитвал ли си да говориш с нея преди да започнете да правите каквото и да е? Опитай, разбери кое не й харесва. Лицхната хигиена е много важно нещо при секса по принцип, особенно при оралния секс. Не говоря за душа всеки ден, а за това да се измиеш преди да й го предложиш. Трябва да знаеш, че има жени които категорично отказват да го правят. За това... просто поговорете. Успех.
Активен

monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #3 -: Май 11, 2006, 11:56:55 »

кажи й, че всички други го правят  :lol:
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #4 -: Май 17, 2006, 05:26:25 »

Здравей, сега ще получиш отговор и от жена, която го е правила и знае как трудно я убедиха да го направи.

Мисля, че първо трябва да поговориш с приятелката си и да я попиташ какво я притеснява. Ако има някакви опасения относно оралния секс трябва да я успокоиш, че това не е опасно, нито вредно. Мисля, че ако тя не е разкрепостена и се притеснява от самият акт, ще ти е доста трудничко, все пак има голяма разлика между вагинален и орален секс. Покажи й ти какво чувстваш, когато ти прави орален секс като й направиш и ти, със сигурност ще разбере какво невероятно преживяване е! И другото нещо! Говори с нея и й кажи, че не искаш непременно да свършиш в устата й или самият орален секс да води до изпразване, нека сама да те изненада, накарай я да се чувства удобно, да се отпусне, да си говори с члена ти, а не да го прави по задължение! АКо имаш още въпроси, можеш да ми пишеш и тук или на лични, ще ти отговоря Намигване
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #5 -: Ноември 28, 2006, 12:20:41 »

точно така колешке. но не пропускаи и вазможноста момичето да се притеснява и от това че не знае как да достави удовалствие на момчето си. и че пишката му не е бебешки БИБЕРОН или сладолед във фуниика :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
а към този инструменттрябва да се подходи много внимателно  :roll:  :roll:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #6 -: Декември 05, 2006, 05:42:54 »

Човек се учи, стига да има желание. А пък точно правенето на свирки не е кой знае каква философия. Важното е мерак да има Готин
Активен

regime
Newbie
*

Публикации: 170

« Отговор #7 -: Декември 06, 2006, 03:00:37 »

абе не е философия.....но определено има жени които незнаят как да направят хубава свирка....поне на мен ми се е случвало, а съм сигурен че и други споделят това мнение

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #8 -: Декември 06, 2006, 03:52:45 »

Цитат на: "regime"
abe ne e filosofia.....no opredeleno ima jeni koito neznayat kak da napraviat hubava svirka....

питаи ме мен една като си беше набила в главата че като ми засмуква главата ми доставя удоволствие, а то беше неубисуема болка. е не можах да и го набия в тъпата глава  :?  :?  :?  :?
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

xarakiri
Newbie
*

Публикации: 9

« Отговор #9 -: Май 07, 2007, 01:56:48 »

Kaji i 4e ako ne po4ne da ti duxa vednaga 6te zapo4ne6 da q 4uka6 samo v gaza,da i umre pi4kata ot qd
Активен
TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #10 -: Май 20, 2007, 06:52:23 »

Цитат на: "xarakiri"
Kaji i 4e ako ne po4ne da ti duxa vednaga 6te zapo4ne6 da q 4uka6 samo v gaza,da i umre pi4kata ot qd

Що за глупост....................
Ти на твоята мадама така ли й говориш?........или караш на ръчна? :mrgreen:
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #11 -: Май 22, 2007, 04:51:06 »

Каквото и да си говорим има два варианта- или тя да го иска или да ти го прави на сила. Третият е да караш на ръчна. Ти реши кой път ще избереш.
Активен

TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #12 -: Май 30, 2007, 12:18:53 »

Jmudel няма ли да споделиш как вървят нещата? :roll:  :oops: Има ли някакъв напредък? Смотан
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #13 -: Юни 05, 2007, 04:01:46 »

TDI, темата е стара, едва ли някой ще ти отговори. Но все пак никой не те спира да опиташ :wink:  :lol:
Активен

sladak
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #14 -: Юни 05, 2007, 06:37:03 »

Аз имам добра идея която в 99% от случаите ми е сработвала, трагвате да правите секс сабличате се и и казваш че нямаш презерватив, и че трябва да измислите нещо друго: 69 и т.н. Успех  :wink:  :evil:  :evil:  :evil:
Активен
Страници: [1] 2
Изпечатай

Отиди на: