Jmudel
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« -: Април 23, 2006, 06:20:58 » |
|
Та значи тя го прави чат-пат ама след огромни молби и т.н и то не го прави продължително 5 мин най много и не иска повече !
Някой ако може да даде някой савет нека да пише !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tribalism
Newbie
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #1 -: Май 03, 2006, 10:39:07 » |
|
изчакай да навърши 16 годинки :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
James
Newbie
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #2 -: Май 11, 2006, 11:44:33 » |
|
Опитвал ли си да говориш с нея преди да започнете да правите каквото и да е? Опитай, разбери кое не й харесва. Лицхната хигиена е много важно нещо при секса по принцип, особенно при оралния секс. Не говоря за душа всеки ден, а за това да се измиеш преди да й го предложиш. Трябва да знаеш, че има жени които категорично отказват да го правят. За това... просто поговорете. Успех.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #3 -: Май 11, 2006, 11:56:55 » |
|
кажи й, че всички други го правят :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
Hush-a-bye, don't you cry Go to sleepy, little baby
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #4 -: Май 17, 2006, 05:26:25 » |
|
Здравей, сега ще получиш отговор и от жена, която го е правила и знае как трудно я убедиха да го направи. Мисля, че първо трябва да поговориш с приятелката си и да я попиташ какво я притеснява. Ако има някакви опасения относно оралния секс трябва да я успокоиш, че това не е опасно, нито вредно. Мисля, че ако тя не е разкрепостена и се притеснява от самият акт, ще ти е доста трудничко, все пак има голяма разлика между вагинален и орален секс. Покажи й ти какво чувстваш, когато ти прави орален секс като й направиш и ти, със сигурност ще разбере какво невероятно преживяване е! И другото нещо! Говори с нея и й кажи, че не искаш непременно да свършиш в устата й или самият орален секс да води до изпразване, нека сама да те изненада, накарай я да се чувства удобно, да се отпусне, да си говори с члена ти, а не да го прави по задължение! АКо имаш още въпроси, можеш да ми пишеш и тук или на лични, ще ти отговоря 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2006, 12:20:41 » |
|
точно така колешке. но не пропускаи и вазможноста момичето да се притеснява и от това че не знае как да достави удовалствие на момчето си. и че пишката му не е бебешки БИБЕРОН или сладолед във фуниика :lol: :lol: :lol: :lol: а към този инструменттрябва да се подходи много внимателно :roll: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 05, 2006, 05:42:54 » |
|
Човек се учи, стига да има желание. А пък точно правенето на свирки не е кой знае каква философия. Важното е мерак да има 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 06, 2006, 03:00:37 » |
|
абе не е философия.....но определено има жени които незнаят как да направят хубава свирка....поне на мен ми се е случвало, а съм сигурен че и други споделят това мнение
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 06, 2006, 03:52:45 » |
|
abe ne e filosofia.....no opredeleno ima jeni koito neznayat kak da napraviat hubava svirka.... питаи ме мен една като си беше набила в главата че като ми засмуква главата ми доставя удоволствие, а то беше неубисуема болка. е не можах да и го набия в тъпата глава :? :? :? :?
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
xarakiri
Newbie
Публикации: 9
|
 |
« Отговор #9 -: Май 07, 2007, 01:56:48 » |
|
Kaji i 4e ako ne po4ne da ti duxa vednaga 6te zapo4ne6 da q 4uka6 samo v gaza,da i umre pi4kata ot qd
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
Публикации: 65
|
 |
« Отговор #10 -: Май 20, 2007, 06:52:23 » |
|
Kaji i 4e ako ne po4ne da ti duxa vednaga 6te zapo4ne6 da q 4uka6 samo v gaza,da i umre pi4kata ot qd Що за глупост.................... Ти на твоята мадама така ли й говориш?........или караш на ръчна? :mrgreen:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Май 22, 2007, 04:51:06 » |
|
Каквото и да си говорим има два варианта- или тя да го иска или да ти го прави на сила. Третият е да караш на ръчна. Ти реши кой път ще избереш.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
Публикации: 65
|
 |
« Отговор #12 -: Май 30, 2007, 12:18:53 » |
|
Jmudel няма ли да споделиш как вървят нещата? :roll: :oops: Има ли някакъв напредък? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юни 05, 2007, 04:01:46 » |
|
TDI, темата е стара, едва ли някой ще ти отговори. Но все пак никой не те спира да опиташ :wink: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sladak
Newbie
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #14 -: Юни 05, 2007, 06:37:03 » |
|
Аз имам добра идея която в 99% от случаите ми е сработвала, трагвате да правите секс сабличате се и и казваш че нямаш презерватив, и че трябва да измислите нещо друго: 69 и т.н. Успех :wink: :evil: :evil: :evil:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|