Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Има ли размерът значения за жената ?  (Прочетена 9634 пъти)
Mazka Farm
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261

« Отговор #15 -: Декември 08, 2006, 04:05:57 »

според мен дължината няма никакво значение. а това е някакво фукане от страна на нас жените пред своите другарки (някак си да блестнем пред тях). Усмивчица  една приятелка така си пострада много лошо, от слухове че едно момче правило невероятен секс с неговият 26сантиметров. та после лежа в майчин дом за разкъсвания. та според мен дори и да си с такъв екземплар трябва да знаеш как да работиш с него. в неиният случаи този тип е искал да си го завре целиат в нея. :shock:  аз мисла че дължената няма значение и тук заставам зад мацката стан. като тя казва че не дължината а дебелината (или както казвате вие мажете  :wink:  "ФИТО"  :wink:  ) има значение :wink:  :wink:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

James
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 80

« Отговор #16 -: Декември 08, 2006, 06:53:33 »

С риск да се повторя пак ще кажа "Не е важен размерът на магическата пръчка, а магията скрита в нея". Това е само в потвърждение на известна част от мненията тук. Например онзи с 26 сантиметровия не е владеел "магията" и е станала беля. А и удоволствие на една жена може да се достави по много и различни начини, не само с "магическата пръчка".
Активен

Mazka Farm
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261

« Отговор #17 -: Декември 08, 2006, 11:17:12 »

точно това и аз исках да кажа
НЕ Е ВАЖНА ГОЛЕМИНАТА, А Е ВАЖНО ДА ЗНАЕ КАК ДА ЗАДОВО ЛИ ИСКАНИЯТА НА ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ :wink:  :wink:  :wink:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #18 -: Май 13, 2007, 02:23:24 »

Сигурно зависи от жената, но от мои лични наблюдения заключавам че не е от значение /като гледам какви смотани шофьори с какви хубави коли се движат по улиците и заприщтват движението така да се каже.../
Активен
Elegant
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #19 -: Септември 07, 2011, 11:09:21 »

Предполагам има значение до толкова, че партньорите да си паснат.
За мъжете значение със сигурност има. Те винаги са смятали размера на своя пенис, като важен фактор определящ самочувствието. Тези които смятат своя размер за голям, притежават повече самочувствие и увереност. Също така имат  по-активен социален и полов живот.
Активен

sexmashinka
Newbie
*

Рейтинг: +11/-0
Публикации: 27

« Отговор #20 -: Май 07, 2012, 03:53:07 »

nqma znachenie wajnoto e da znaesh kak da go izpolzwash  Намигване
Активен
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: