Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай
Автор Тема: Виртуален секс любими пози  (Прочетена 19565 пъти)
Gradimir
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 9

« -: Януари 20, 2006, 03:48:34 »

Смотан  Смотан  Смотан  Как ви харесва да правите виртуален секс имате ли любими пози Смотан  Смотан  Смотан
Активен

БЪЛГАРИЙО драга мила земя пълна с добрини земя що си ме кърмила МОЯТ ПОКЛОН ПРИЕМИ
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Май 17, 2006, 05:40:03 »

Как го правим виртуално ли питаш, или как сме седнали пред компютъра  :lol:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #2 -: Май 17, 2006, 06:48:11 »

Цитат на: "Gradimir"
Виртуален секс
Смотан  Смотан  Смотан  Как ви харесва...

Цитат на: "monk"
С ВЪОБРАЖЕНИЕ

Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #3 -: Май 17, 2006, 06:58:46 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
бързите движения, търкането, а после и лепкавата и гореща сперма стичаща се по гърлото ми, направо се разтапям от кеф...

:wink:

без това за "стичаща се"
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Gradimir
Newbie
*

Публикации: 9

« Отговор #4 -: Май 18, 2006, 03:14:21 »

Цитат на: Mackata_Stan
Как го правим виртуално ли питаш, или как сме седнали пред компютъра  :lol:[/quote
Кой както го разбира. :wink:  :wink:
Активен

БЪЛГАРИЙО драга мила земя пълна с добрини земя що си ме кърмила МОЯТ ПОКЛОН ПРИЕМИ
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Май 18, 2006, 10:22:29 »

По принцип както и да седна, все ще ми е неудобно да правя каквото и друго освен да пиша Намигване А що се отнася до позите във виртуалния секс- ами те варират също както и при истинския. Най- често се започва с орален секс, после на мисионерската, задна прашка и празнене Намигване Е, има и много други вариации, но няма кой знае какво разнообразие Усмивчица Да не говорим и за това, че често партньорите могат да са много повече от двама, особено ако едната страна си има фантазия за групов секс.
Активен

James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #6 -: Май 18, 2006, 04:04:14 »

Това му е хубавото на виртуалния секс- най-безопасния секс на света! Можеш да правиш всичко каквото си поискаш(стига човка с който го правиш да няма нищо против), няма усложнения, болка или проблеми Усмивчица
  Но... все пак- колкото и да е хував виртуалния секс, няма нищо общо с реалния! Така че, докато няма с кого да го споделите, правете го виртуално, но след това внимавайте. Ревноста може да бъде и към виртуалните ви любовници.
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #7 -: Май 22, 2006, 05:22:58 »

А Вие ревнувате ли като видите, че половинката ви прави виртуален секс? Как реагирате като разберете?
Активен

Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #8 -: Май 24, 2006, 10:40:37 »

До Mackata_Stan
Защо да ревнувам когато приятеля ако видя приятеля ми да прави секс с друга. Направо съм му адски сърдита и ядосана, но не защото прави секс с друга а ЗАЩОТО И АЗ НЕ СЪМ ТАМ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА НЕЩАТА. Предпочитам като правим секс и като ни е хубаво, да ни е хубаво на всички иначе се получава егоизъм.

нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #9 -: Май 24, 2006, 02:55:06 »

Права си, Нина! Не трябва да оставяме мъжете да се радват сами на удоволствията.... всичко трябва да е споделено, за да не ни зарежат заради друга  :twisted:  :oops:
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #10 -: Май 24, 2006, 05:21:37 »

Разбира се, то ако ще е удоволствие и приятна наслада да си я направим заедно. Мисля че това ще е по-приятно и за мен и за него и за другата жена (мъж, или двойка)
нина
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #11 -: Май 25, 2006, 05:24:54 »

Нина, съгласна съм. Между другото на мен не веднъж ми се е случвало да правя виртуален секс с някого, а гаджето ми да гледа и да се възбужда от това. После сексът е наистина фантастичен. Самата възбуда е много по- различна отколкото обикновено...
Активен

Tribalism
Newbie
*

Публикации: 28

« Отговор #12 -: Май 31, 2006, 06:39:39 »

Mackata_Stan ( що за ник ?!? ) , Нинче искате ли да си направим една виртуална оргия?
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #13 -: Май 31, 2006, 07:41:23 »

Mescalin, какво  не ти харесва в ника ми, просто за да се знае, че съм жена съм писала Мацката Намигване А какво разбираш под оргия? И в чата ли искаш да е тя?
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #14 -: Май 31, 2006, 08:59:21 »

Мескалин,
Немисля 4е би ми харесала виртуална оргия в 4ата или пък със теб. Приятелят ми си върши достатъчно добре работата за да искам да правя оргии. А и да съм казала че ние неправим тройки или други забавления? Мисля че не съм. Така че личния ни интимен живот ми стига за да правя подобни виртуални неща. Така че подобни предложения са просто безпочвени. А относно ника на Мацката, всеки си има правото да си използва какъвто ник си иска нали! Така че нека да не си даваме "наклони" на някои 4асти и да концентрираме внимание на това какво се пише.
Нали Мацка-Стан, не е лошо малко да им покажем на "големите любовници" че не са толкова големи.

нина
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 5
Изпечатай

Отиди на: