shaggy86
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« -: Януари 18, 2006, 11:22:14 » |
|
 тъй или иначе вече се регистрирах поне да попитам какво мислите по въпроса>? Аз съм голям фен на Секс > в тоалетна на международен Автобус :twisted: в борисовата градина в една градинка край унито на Витоша има много яки места след яко каране:wink: на покрива на 17 етажен блок в кухнята в/у мивката на плажа при наличието на огън,сенките са забележителни във водата море,басейн не е яко пък е е кофти за органите :lol: сред природата винаги е по-забавно от колкото в къщи :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
луд съм
|
|
|
Didko
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 21, 2006, 05:16:48 » |
|
Браво, Шаги!!! Продължавай смело! Само да не се контузиш:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
DomoAdami
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2006, 04:47:33 » |
|
трябва да пробваш всички тея места написани по горе за да осъзнаеш че по велико място от леглото не съществува...то просто е създадено за секс,мисълта за всички други нестандартни места възбужда но не носи очакваното удоволствие!
Пиши на КИРИЛИЦА
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
czcz
Newbie
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2006, 07:51:32 » |
|
тея места трябва да се пробват деиба пиши на КИРИЛИЦА
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #4 -: Май 17, 2006, 05:32:26 » |
|
DomoAdami, абсолютно съгласна съм с теб. Леглото си е идеалното място за секс, да оставим това и че си е направено за тази цел :wink: Всички останали места не само, че не носят нужното удоволствие, макар и да са страшно възбуждащи, но крият и рискове за страшни, а понякога и фатални последици. Представете си какво би станало ако сте се разгорещили с партнцора/партнцорката на покрива на блока и от едната врата излиза баща ви с кофа смола и ви казва:- Ей, ето те и теб, сега ще кърпим покрива, че нали знаеш как тече....
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 08, 2006, 05:37:35 » |
|
Шегаджии! Надявам се, че Стан си оправила покрива, съборен от мощното свършване на двама ви с мъжа ти.  )) Хайде, наистина има опасности, както физически, така и уронващи (уж) името. Като например, някой да те снима докато ти чукаш приятелката си ( или нейната приятелка) на пейката в парка. Но това е част от удоволствието и напрежението, което то носи:) Страхотно е усещането за секс на открито върху топлия капак на кола в хладна лятна вечер.... мммм, само стонове и силни тласъци:))) Има и други места:) Кажете кои са;)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Юни 08, 2006, 09:41:13 » |
|
Хех, Дидко, мен не са ме хващали, но съм открила доста отдавна, че в леглото си е най- удобно  Макар да сме го правили и в парк и в гора  Иначе интересни места са също и в автобус, в обществена тоалетна... По принцип си имам доста фантазиики за секс на обществено място, както ми харесва и да се разголвам, но винаги го правя дискретно :oops: Който иска да гледа, ще го прави без да го забележа :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Юни 09, 2006, 04:25:26 » |
|
И мен не са ме хващали:) Ха, сега:) пък!
Леглото за теб е сякаш свещеното място за удоволствие! Страхотно! Но не е ли малко... ограничително?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 18, 2006, 02:11:53 » |
|
Дидко, мисля,ч е зависи най- вече от самия човек, а и от това какъв опит има в секса, ако го е правил навсякъде другаде, но не и в леглото, ще го предпочете, защото е най- удобно. Ако го е правил само и единствено В леглото- само като го види и ще му се гади. Аз съм вече във втория етап...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 01, 2006, 12:13:40 » |
|
Стан, разкажи за секса ти в автобус! Моля!:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 01, 2006, 07:39:11 » |
|
Дидко, още не съм имала честта да го опитам, но нямам търпение, сигурно другият път като ходя на изпит.... определено ще бъде интересно, особено ако има хора около мен. Е, друга тема е, че моята фантазия включва и цял автобус с войници, а до мен да е мъжът ми 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 03, 2006, 12:03:00 » |
|
Стан! Това за автобуса с войниците може да се уреди:) Ама, мъжът ти дали ще се навие:))) и дали войниците ще стоят вдървени на "Мирно!"  Разкажи да други сполучливи места за секс на открито:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
G_P_S
Newbie
Публикации: 18
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 04, 2006, 02:40:58 » |
|
Най-идеалното място за секс е..... да ти е вътре. Всичко друго са подробности и стечение на обстоятелствата :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
Здварейте. Ние сме на по 22 от София. Търсим си други двойки за размяна на снимки, клипчета и интимно приятелство. Поздрави G_P_S
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 27, 2006, 04:02:00 » |
|
Най-идеалното място за секс е..... да ти е вътре. Всичко друго са подробности и стечение на обстоятелствата :lol: Много оригинален отговор!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nenasitniq
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 27, 2006, 06:22:36 » |
|
абе най fun си е в колата:))) хем има опасността някой да ви види... хем е неудобно:)))
пиши на КИРИЛИЦА
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|